GALERIE FOTO: Vezi cum au sărbătorit buzoienii Ziua Națională a României!

1


Peste 5.000 de buzoieni au participat, marți, la manifestările prilejuite de sărbătorirea Zilei Naționale a României. Evenimentul a debutat cu o slujbă religioasă oficiată de Înaltpresfințitul Ciprian, Arhiepiscopul Buzăului și Vrancei, prezent pentru prima dată la o manifestare de acest gen, a continuat cu depuneri de coroane de flori la Monumentul Eroilor din fața Prefecturii și cu o serie de alocuțiuni rostite de oficialitățile locale din Buzău dar și de președinți de consilii raionale de peste Prut, aflati zilele acestea în vizită la Buzău. De menționat că înainte a începerii discursului lui Constantin Boșcodeală câțiva dintre cei prezenți l-au huiduit pe edil însă incidentul a fost unul minor vocile celor nemulțumiți abia reușind să se facă auzite.
A urmat apoi un exercițiu demonstrativ de mânuire a armei susținut de formația de Drill Team a Diviziei 2 Infanterie Getica, de defilarea militarilor din unitățile subordonate Diviziei și a tehnicii militare din dotarea Forțelor Armate Române.
La finalul manifestărilor din fața Prefecturii, mare parte a celor prezenți au mers în Parcul Crâng pentru o porție de fasole cu cârnați și un spectacol folcloric oferite de Consiliul Județean Buzău.

1 COMENTARIU

  1. […] Peste 5.000 de buzoieni au participat, marți la manifestările prilejuite de sărbătorirea Zilei Naționale a României. Evenimentul a debutat cu o slujbă religioasă oficiată de Înaltpresfințitul Ciprian, Arhiepiscopul Buzăului și Vrancei, prezent pentru prima dată la o manifestare de acest gen, a continuat cu depuneri de coroane de flori la monumentul eroilor din fața Prefecturii și cu o serie de alocuțiuni rostite de oficialitățile locale din Buzău dar și de președinți de consilii raionale de peste Prut aflat zilele acestea în vizită la Buzău. A urmat apoi un exercițiu demonstrativ de mânuire a armei susținut de formația de Drill Team Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.