Trupa buzoiană Blue Motors a susținut aseară un concert maraton ce s-a întins pe durata a mai bine de două ore, timp în care pe scena clubului No Limit au urcat mai mulți invitați. Show-ul a debutat în jurul orei 22.00 când vocalul Edi Antochi a explicat celor prezenți ceea ce avea să se întâmple pe parcursul următoarelor două ore sub titulatura de „Blue Motors and Friends”.
Primul care s-a alăturat celor de la Blue Motors a fost Călin Andrei care a interpretat, acompaniat de trupă două melodii, apoi pe scenă a urcat veteranul chitariștilor buzoieni, profesorul George Stănescu.

După pauză, pe scenă au mai urcat râmniceanul Teodor Manciulea, fost concurent la Vocea României, care a evoluat atât alături de tatăl sau Dan Manciulea și de Cornel Tudose, formulă cu care cântă de obicei, cât și alături de instrumentiștii de la Blue Motors. Ultimul invitat a fost Lucia Dumitrescu, și ea fostă concurentă la Vocea României, cea alături de care, liderul trupei, Edi Antochi a declarat că își dorește o colaborare de lungă durată.
„Este prima dată când facem această colaborare. Suntem foarte mulțumiți de cum merge treaba cu Lucia Dumitrescu și 80 % ea este în echipa noastră. Cred și ne dorim ca de acum înainte Lucia să fie o prezență constantă în spectacolele Blue Motors”, a declarat Edi Antochi, solistul trupei Blue Motors.
Totodată, Edi Antochi a declarat că trupa lucrează în prezent la mai multe compoziții proprii și că în acest an își dorește ca măcar una din piesele aflate în lucru să ajungă în difuzarea radiourilor autohtone.
„Lucrăm în continuare la piese proprii. După piesa „Till I’m done!” lansată anul trecut care nu a avut succesul scontat pentru că nici nu ne-am prea ocupat de ea avem în lucru 2-3 piese și sper ca măcar una din ele să o vedem în radiouri”,a concluzionat solistul trupei Blue Motors, Edi Antochi.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.