GALERIE FOTO: Ziua Armatei Române de la gafa prefectului la premiera social-democrată

2

Ziua Armatei Române a fost sărbătorită, marți, de autoritățile județene, de militari și de simpli buzoienii la Monumentul Eroilor din Buzău. Sărbătoarea, un bun prilej pentru politicienii aflați în prag de campanie electorală nu a scos la iveală decât candidații PNL care, câteva ore mai târziu și-au și depus listele de candidați pentru alegerile parlamentare.
Ceremonialul a debutat cu un tedeum oficiat de preoții militari urmată de alocuțiuni ale comandantului Diviziei 2 Infanterie Getica, Lucian Foca care a vorbit despre însemnătatea zilei de 25 octombrie și care a dat citire ordinului Ministrului Apărării și de prefectul Aurelia Mitrea care nu a ratat ocazia de a gafa din nou adresându-se militarilor, oamenilor politici și buzoienilor strânși la monumentul aflat la intrarea în orașul Buzău cu sintagma „Onorată Instanță” chiar dacă nu se afla într-o sală de judecată .
O altă premieră care a avut loc cu ocazia Zilei Armatei Române a fost lipsa reprezentanților PSD de la ceremonialul depunerii de coroane. Dacă PNL-ul a venit în prima linie cu candidații la alegerile parlamentare, popularii lui Adrian Mocanu au venit în număr impresionant și chiar PRM și ALDE au adus la depunerea de coroane zeci de membri, social-democrații, altă dată prezenți în număr record, au defilat doar cu primarul Constantin Toma cărui a i s-a alăturat o reprezentantă a Cultului Eroilor care avea probabil și calitatea de membru PSD.

2 COMENTARII

  1. Rusine PSD-ului buzoian , dl primar va strica planurile? Nu vreti sa fiti alaturi de dansul? Sa-i dea D-zeu sanatate ,putere de munca si viata lunga, sa fie si dlui de 2-3 ori primar si atunci Buzau-l va deveni un oras civilizat si dezvoltat economic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.