Ziua Armatei Române a fost marcată duminică, la Buzău, printr-un ceremonial militaro-religios încheiat cu o scurtă defilare a militarilor din Garnizoana Buzău. Manifestările au debutat dimineață la Monumentul „Regimentul 48 Infanterie” din Parcul Eroilor, în prezența conducerii Garnizoanei Buzău, a prefectului și subprefectului județului, a primarului municipiului Buzău, Constantin Boșcodeală, a senatorilor și deputaților PSD, PNL, UNPR. Alături de oficiali la manifestări au luat parte și locuitori ai municipiului Buzău însoțiți de copii. După oficierea unei slujbe religioase și depunerea de coroane de flori de către instituțiile statului, asociații profesionale și partide politice militarii buzoieni au defilat pe acordurile fanfarei militare și survolați de avioane și elicoptere aparținând Școlii de Aplicație pentru Aviație de la Boboc.
Manifestările prilejuite de sărbătorirea Zilei Armatei Române au continuat cu n ceremonial desfășurat la Monumentul Ostașului Erou de la Siriu și se vor încheia după lăsarea întunericului cu retragerea cu torțe a militarilor care vor porni, pe jos, din centrul orașului către unitățile militare în care activează.

1 COMENTARIU

  1. […] Ziua Armatei Române a fost marcată duminică, la Buzău, printr-un ceremonial militaro-religios încheiat cu o scurtă defilare a militarilor din Garnizoana Buzău. Manifestările au debutat dimineață la Monumentul „Regimentul 48 Infanterie” din Parcul Eroilor, în prezența conducerii Garnizoanei Buzău, a prefectului și subprefectului județului, a primarului municipiului Buzău, Constantin Boșcodeală, a senatorilor și deputaților PSD, PNL, UNPR. Alături de oficiali la manifestări au luat parte și locuitori ai municipiului Buzău însoțiți de copii. După oficierea unei slujbe religioase și depunerea de coroane de flori de către instituțiile statului, asociații profesionale și partide politice militarii buzoieni au defilat pe acordurile fanfarei Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.