Maria BULEANDRA si George SAVA
La o lună după ce a fost numit în funcție, prefectul George Sava va fi învestit în funcție vineri în prezența unui delegat al Ministerului Administrației. Totodată, vineri ar putea fi instalat în funcție și un subprefect pe locul rămas vacant după promovarea lui George Sava dacă în ședința de Guvern de miercuri oficialii vor reuși să se înțeleagă asupra unui subprefect din multitudinea de oferte depuse pentru postul de „adjunct” de la Casa Albă.
Locul lăsat liber de George Sava este râvnit de mai mulți angajați ai instituției printre care Sorin Gheorghe, Eduard Coman, Marcel Lungu, de fostul subprefect Vasile Alecu susținut de această dată de UNPR, de fostul consilier județean Dan Rânciog și de câțiva membri ai Partidului Conservator.
Pe de altă parte, senatorul Constantin Popa, președintele organizației județene a UNPR, neagă, într-o declarație transmisă Observatorul Buzoian, că ar susține vre-un candidat în cursa pentru funcția de subprefect.
„Nu știu cine este acest Vasile Alecu dar UNPR Buzău nu a propus candidat pentru funcția de subprefect la Buzău”, a declarat senatorul Constantin Popa.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.