Nela WAMSIEDEL si Geta BURDUCEA
Fostul director al Grupului Şcolar Industrial Transporturi Căi Ferate Buzău, Nela Wamsiedel, este noul inspector general al ISJ Buzău. Wamsiedel a fost numită în funcție cu delegație de către ministrul Adrian Curaj care nu a mai prelungit delegația Getei Burducea după ce a picat pentru a treia oară concursul pentru funcția pe care ocupa cu delegație.
Nela Wamsiedel ocupa din luna mai postul de Inspector Școlar pe Management fiind de altfel singurul inspector de specialitate care a promovat concursul pe post în luna mai din cei 22 de inspectori care s-au înscris inițial în competiție.

Vezi și Un singur inspector din 22 a promovat examenul organizat de ISJ Buzău. Vezi aici despre cine este vorba!

1 COMENTARIU

  1. […] Fostul director al Grupului Şcolar Industrial Transporturi Căi Ferate Buzău, Nela Wamsiedel, este noul inspector general al ISJ Buzău. Wamsiedel a fost numită în funcție cu delegație de către ministrul Adrian Curaj care nu a mai prelungit delegația Getei Burducea după ce a picat pentru a treia oară concursul pentru funcția pe care ocupa cu delegație. Nela Wamsiedel ocupa din luna mai postul de Inspector Școlar pe Management fiind de altfel singurul inspector de specialitate care a promovat concursul pe post în luna mai din cei 22 de inspectori care s-au înscris inițial în competiție. Vezi și Un singur inspector din …mai multe stiri […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.