Geta BURDUCEA
Geta Burducea rămâne în fruntea Inspectoratului Școlar Județean Buzău deși Ministerul EDucației i-a respins contestația în urma examenului care a avut loc luna trecută și pe care l-a picat. Burducea rămâne cu delegație în fruntea învățământului buzoian și nu este exclus ca lucrurile să rămână neschimbate până ce ministerul de resort va organiza un nou concurs pentru aspiranții la funcția de general al Inspectoratului. Cel mai probabil, acest concurs va fi programat la începutul anului viitor.
După examenul care a avut loc luna trecută, nici unul dintre candidați nu a promovat. 3 din 4 candidați au făcut contestație, crezând că vor obține ceea ce-și doresc însă nici una dintre contestații nu a fost acceptată nici cea a Getei Burducea, nici a Ionelei Voicu și nici a profesorului Săndulache.

1 COMENTARIU

  1. […] Geta Burducea rămâne în fruntea Inspectoratului Școlar Județean Buzău deși Ministerul EDucației i-a respins contestația în urma examenului care a avut loc luna trecută și pe care l-a picat. Burducea rămâne cu delegație în fruntea învățământului buzoian și nu este exclus ca lucrurile să rămână neschimbate până ce ministerul de resort va organiza un nou concurs pentru aspiranții la funcția de general al Inspectoratului. Cel mai probabil, acest concurs va fi programat la începutul anului viitor. După examenul care a avut loc luna trecută, nici unul dintre candidați nu a promovat. 3 din 4 candidați au făcut contestație, crezând că vor Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.