Echipa din Crîng făcut ieri o nouă achiziţie. De această dată nu este vorba despre vreun jucător ci de un antrenor cu portarii. De pregătirea acestora se va ocupa fostul goalkeeper al Gloriei Buzău, Gheorghe Tănase care a evoluat pentru această grupare în perioada 1978-1984. Decizia a fost luată de către Consiliul Director al clubului, după ce ,,Tase” a acceptat propunerea preşedintelui Tulpan.
,,Era şi cazul să pun şi eu umărul la redresarea Gloriei Buzău fiindcă în primul rând am o datorie morală faţă de acest club. Mi s-a propus să mă ocup de pregătirea portarilor şi astfel să-l ajut pe Mihai Ciobanu. El ştie ce are de făcut şi s-a văzut că echipa se mişcă destul de bine în teren. Este un lucru îmbucurător că în acest meci(n.r.C.S.M.Focşani) a folosit două echipe şi nu s-a văzut diferenţa iar asta iţi dă speranţe pentru viitor”, a declarat Gheorghe Tănase.
Pe vremea când juca la Gloria Buzău ,,Tase” era responsabil şi cu buna dispoziţie fiind pus mai mereu pe şotii şi nu de puţine ori unii colegi au căzut ,,victime” farselor sale.
,,Să sperăm că nu mi-am pierdut simţul umorului şi vreau să întineresc şi eu cu aceşti copii lângă mine care promit şi sunt convins că vor asigura un viitor Gloriei Buzău”, a adăugat Tănase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.