Gheorghe Vlase vot
Consilierul județean Gherghe Vlase, acuzat de președintele Consiliului Județean că ar urmări obținerea pentru sine a unui post de vicepreședinte în deliberativul județean, respinge cu jumătate de gură afirmațiile lui CRisti Bîgiu, declarând că nu dorește ”neapărat” acest lucru.
Vlase, care împreună cu ceilalți doi aleși, Marius Târcavu și Mariana Tudor, care au votat în favoarea dării în folosință a clădirii Muzeului Județean la ședința ordinară a lunii septembrie, mai spune că s-a abținut la vot, miercuri, pentru că nu cunoaște toate detaliile proiectului și că după ce acesta va trece prin comisii atât el cât și ceilalți doi consilieri ai PLR vor vota proiectul.

„Nu trebuia să intre domnul Bîgiu în panică pentru că nu vrem neapărat ce zice dumnealui, dar fiind în campanie electorală, timpul de reflexie asupra celor trei hotărâri la care ne-am abținut astăzi a fost foarte scurt și asta ne-a făcut să ne abținem. Nu suntem împotriva copiilor și a nimănui, iar data viitoare după ce trecem proiectele prin comisii vom vota proiectele fără nici o problemă”, a declarat Gheorghe Vlase pentru Observatorul Buzoian.

Chiar și așa, Gheorghe Vlase a admis că, prin votul dat miercuri în ședința Consiliului Județean, nu a dorit altceva decât să îi dea o lecție președintelui Consiliului Județean, Cristi Bîgiu, care, de-a lungul timpului, nu l-a băgat pre mult în seamă și ar continua, spune Vlase, să aibă același comportament chiar și acum după ce a trecut la PSD.

„Nu avem nici un fel de interes, dar faptul că nu prea ne bagă în seamă ne doare, pentru că suntem alături de dânsul de trei ani și i-am votat toate proiectele. Nu suntem răzbunători deși domnul Bîgiu ne-a tras-o de câte ori a vrut și când eram la PC și acum și nu este normal să nu ne bage în seamă chiar dacă dumnealui este mai mare în funcție și noi mai mici. Eu nu port dușmănii, eu sunt om de afaceri și am altă calitate, nu mă bag pe funcții importante pentru mine, însă, ca să ajut partidul, pot să fac fel și fel de negocieri și nu pot să aștept la infinit să îmi zică cineva măcar <> ”, a conchis consilierul județean Gheorghe Vlase.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.