imagine de arhivă

Ghinion curat pentru un absolvent de liceu care a intrat astăzi în clasă, în centrul de examen de la Grupul Școlar Nenițescu, pentru a susține proba scrisă la limba și literatura română. Tânărului, aspirant la diploma de bacalaureat, i-a sunat telefonol mobil exact în momentul în care în clasă au fost aduse subiectele de examen.
Profesorii supraveghetori nu au stat pe gânduri și l-au eliminat imediat din examen pe absolventul de liceu care și-a forțat norocul, luându-și în sala de clasă telefonul mobil. Întrucât în regulament scrie clar că nu ai voie cu mobilul în sala de examen, tânărul va trebui să stea pe bară două sesiuni consecutive de bacalaureat, abia după aceea el putând să-și încerce din nou norocul.
La Buzău, circa 1400 de absolvenți de liceu au susținut astăzi proba scrisă la limba și literatura română, în total, în sesiunea de toamnă a bacalaureatului second-hand fiind înscriși circa 2300 de candidați care fie au picat în prima sesiune, fie au fost ținuți pe loc de corigențe.
Potrivit șefilor din învățământul buzoian, în toate cele 6 centre de examen din județ, testările scrise sunt monitorizate cu camere web.

Cristina DINULESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.