Global Cash & Carry se deschide astăzi, într-o locaţie nouă, mult mai atrăgătoare. Începând cu ora 9.00, Global îşi aşteaptă clienţii în noul complex comercial din strada Transilvaniei, întins pe o suprafaţă de 3.500 de metri pătraţi și care oferă o parcare cu o capacitate de peste 80 de locuri. După o investiție de aproape un milion de euro în noul complex , Global Cash & Carry va deveni cel mai mare hypermarket din Buzău dezvoltat cu capital în întregime autohton.
La deshidere, buzoienii sunt așteptați cu o gamă diversificată de produse, respectiv legume şi fructe proaspete, vitrină asistată de mezeluri şi brânzeturi, produse de băcănie şi industriale, jucării sau plante decorative şi multe altele. Preţurile foarte mici reprezintă unul dintre avantajele clienţilor, precum şi mulţimea de promoţii ce va fi realizată pentru băuturile răcoritoare sau alcoolice, cafea, produse lactate, produse din peşte, diferite produse alimentare sau de uz casnic, dar şi pentru cosmetice şi produse pentru îngrijire şi înfrumuseţare. De asemenea, toţi cei care vor trece pragul noului complex vor avea surpriza de a găsi oferte chiar şi de 9+1 gratis.
Administratorii noului hypermarket s-au gândit și la clienții care vor petrece mai mult timp în magazin mai ales că urmează o lună plină de cumpărături. Pentru acest lucru, Global Cash & Carry a deschis în incinta complexului o cafenea și un fast-food Toledo.
Noul complex comercial ce va fi inaugurat astăzi, la ora 9.00 și va fi deschis de luni până sâmbătă între orele 7.30 – 21.00 şi duminică, între orele 8.00 – 18.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.