Dacă la un moment şansele Gloriei Buzău privind promovarea în liga secundă păreau total compromise, iată că vineri situaţia s-a schimbat. Echipa lui Roşu a reintrat în cărţi, după ce s-a impus la limită cu 1-0 acasă în derbyul cu Metaloglobus Bucureşti iar liderul seriei, Viitorul Axintele a pierdut surprinzător, scor1-2 meciul cu Rapid Feteşti disputat în faţa propriilor spectatori! Pentru a continua să spere într-un miracol, buzoienii erau obligaţi să oprească în Crâng, toate cele trei puncte puse la bătaie aşa că au luat cu asalat careul oaspeţilor iar la prima acţiune ofensivă Lungoci a pătruns în careu unde a fost oprit prin fault de fundaşul Cană. Aflat pe fază, arbitrul a dictat fără ezitare, penalty. Acesta a fost executat şi transformat cu precizie de M.Gheorghe(4) care şi-a adus echipa în avantaj. Un început promiţător pentru ,,glorioşi” iar cei prezenţi în tribune se gândeau că vor mai vedea şi alte goluri în poarta bucureştenilor. Aceştia din urmă nu s-au speriat însă şi au replicat peste câteva minute când pe contraatac, Cană i-a pasat lui Petcu(12) al cărui şut puternic de la 14 metri a fost respins de portar, în corner. Ceva mai târziu, gazdele au fost foarte aproape de golul doi după ce Luiceanu(28) a tras de la marginea careului iar mingea a căzut pe plasa porţii. Finalul primului mitan a găsit Gloria în avantaj. Unul care s-a dovedit însă suficient pentru a obţine victoria deoarece în partea secundă nu s-a întâmplat nimic spectaculos.
Gloria Buzău – Metaloglobus Bucureşti 1-0(0-0)
A marcat: M.Gheorghe(min.4-pen)

Gloria Buzău
Sîrbu-Cucu, Bîrsănel,Vişan, Agache, Renţea, Jercălău(min.58 Burlacu), Bobe, Luiceanu, M.Gheorghe(min.75 Roman), Lungoci(min.73 Chelaru)
Antrenor: Marian Roşu

Metaloglobus Bucureşti
Hăisan-Cană,Voicu, Stegaru(min.78 Orăşean), Petcu(min.65 Mitu), Neagu, Tudoroiu, Simion(min.58 Anghelini), Ghenovici, Stângă(min.88 Kassai), Botea
Antrenor:Leo Strizu

Adrian SOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.