Timidă şi confuză în multe momente ale jocului, Gloria Buzău nu a reuşit decât o remiză albă în duelul de acasă cu C.F. Brăila. După cum au decurs ostilităţile în teren, niciuna dintre echipe nu merita să câştige, meciul fiind unul plictisitor. Deşi erau obligate să îşi adjudece toate cele trei puncte puse la bătaie pentru a spera în continuare la accederea în play-off, gazdele au arătat că pretenţiile lor par nejustificate. Primele ocazii mai periculoase s-au consumat în finalul mitanului întâi când Pantelie(42) a trimis puţin pe lângă poartă iar mingea şutată de Dumitru(45) a fost scoasă de portar, de sub transversală. Brăilenii şi-au încercat şi ei norocul de câteva ori dar Frunză(63) şi Cazan(72) nu au reuşit să-l învingă pe goal-keeper-ul Gloriei. În ultimul sfert de oră, gruparea din Crâng a evoluat cu un om un în plus după eliminarea lui Petean pentru cumul de cartonaşe galbene însă nu a fost în stare să profite de situaţie şi astfel meciul s-a încheiat nedecis.
Gloria Buzău – C.F.Brăila 0-0

Gloria Buzău
Stoicescu-Vlaicu, Dăniţă, Bîrsănel, Dumitru, Puşcaşu, Mihăescu(min.85 Abba), G. Ion(min.65 Moise), Bobe, Burlacu(min.60 Creţu), Pantelie
Antrenor:Viorel Ion

C.F.Brăila
Comănescu-Petean, Spiridon, Ivan, Necoară, Roşu, Ochia, Neagoe(min.68 Cîmpeanu), Cl. Ionescu(min.79 Spătaru), Frunză, Cazan(min.68 Iordache)
Antrenor:Alin Pânzaru

Adrian SOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.