Deși își dorea foarte mult să răzbune acea eliminare din Cupă, Gloria Buzău nu a reușit duminică decât o remiză în confruntarea de acasă cu C.S.Otopeni. La capătul unui meci anost și pigmentat cu multe momente tensionate marturie în acest sens fiind cele trei cartonașe roșii arătate de ,,fluieraș” dintre care două oaspeților tabela de marcaj a indicat 1-1. Prima ocazie de gol a aparținut gazdelor ,,torpila” trimisă de Filip(’20) de la aproximativ 25 de metri trecând cu puțin pe lângă vinclu. Ilfovenii au replicat și ei peste câteva minute când Anghel(’27) a reluat cu capul din plonjon peste poartă. Ceva mai târziu buzoienii au fost aproape de deschiderea scorului însă mingea șutată din unghi de Tudor(’37) a întâlnit bara dupa care a fost deviată de Râmniceanu în corner. Chiar în finalul reprizei C.S.Otopeni a ramas în inferioritate numerică din cauza eliminării lui  Ghindeanu pentru un fault dur. Dupăp doar câteva minute de la reluarea jocului formația buzoiană a irosit o nouă situație prin noul intrat pe teren D.Prodan(’51) care a șutat în bara. Atacantul Gloriai Buzău avea totuși să se revanșeze în minutul 75 după ce a finalizat cu un șut din interiorul careului o acțiune ofensivă. Nu a trecut însă prea mult timp și gruparea ilfoveană a mai rămas fără un jucător Celpan(’80) plecând la vestiare pentru că a vazut roșu în fața ochilor și se părea că echipa din Crâng nu poate scăpa victoria. Imediat însă mijlocașul gazdelor M.Pișcă(’81) a părăsit și el terenul deoarece a protestat la decizia arbitrului și cum mai avea un galben a fost eliminat. Peste câteva minute ilfovenii au restabilit  egalitatea  pe tabela de marcaj grație lui Iuhaș(’84) care la o lovitură liberă executată de Fl. Manea a reluat în poartă din apropiere o minge bâlbâită de jucătorii Gloriei. În finalul partidei oficialul formației din Otopeni, Daniel Porumbacu aflat pe bancă a fost trimis în tribune de central pentru proteste repetate.

,, Un spectacol cam dezagreabil ambele echipe întrecându-se de fapt în a nu juca fotbal. În ceea ce privește echipa noastră m-a dezamăgit tare mult. Evoluția o consider  una mediocră și nu înțeleg deoarece în zilele premergătoare meciului jucătorii au fost motivați. Din pacate astăzi reacția lor a fost, as putea spune, una submediocră și ca atare a apărut acest joc și rezultatul de egalitate. Am tot discutat dar nu știu ce a fost în mintea baieților pentru că este greu să pătrunzi acolo. Au arătat în acest meci o lipsă de valoare și chiar dacă ar fi câștigat problemele erau pregnante. Rămâne de vazut dacă pe parcurs jucătorii își vor recâștiga poziția față de fotbal”,a declarat antrenorul Gloriei Buzău, Mihai Ciobanu.

 

Gloria Buzău

Sârbu-Filip,C.Pușcă, Tabără, Boboc, M.Pușcă, Horovei, Spătaru(min.62 Mihălcescu),Corcoveanu, Tudor(min.66 Poterașu),Câmpeanu(min.48 D.Prodan)

Antrenor: Mihai Cibanu

 

C.S. Otopeni

Râmniceanu-Odoroaba, Ghindeanu, Dedu, Perde, Iuhaș,Cristea, Celpan, Anghel(min.67 Ene), Ursu(min.83Fl. Manea), Serediuc

Antrenor:Tudorel Dumitru

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.