Deja retrogradată, Gloria Buzău este dată ca victimă sigură în confruntarea din deplasare cu Delta Tulcea, echipă care încearcă să obţină ,,biletul” de acces în prima ligă. Cu toate că tulcenii nici nu concep să se împiedice tocmai de ,,lanternă”, antrenorul grupării buzoiene, Marcel Ploae visează totuşi la o surpriză. Tehnicianul Gloriei mizează şi pe faptul că echipa sa nu va juca sub presiune iar victoria din etapa trecută de pe teren propriu, cu satelitul lui Dinamo le dă încredere jucătorilor pentru meciul de mâine.
,,Sperăm să avem un joc bun şi să venim cu un rezultat pozitiv din această deplasare. Fotbalul este plin de surprize aşa că se poate întâmpla orice în meciul de la Tulcea. Echipa noastră este mai relaxată acum iar noi dorim să adunăm cât mai multe puncte din ultimele două jocuri. O motivaţie pentru băieţi este şi aceea că joacă împotriva unei echipe care se bate la promovare şi să demonstreze că au fost multe accidente care au dus la retrogradare. Oricum singurul câştig real pentru echipă de când am venit eu îl reprezintă cei doi jucători străini(n.r.Mbella şi Gomis) şi Iordache, acesta începând să aibă evoluţii mai bune”, a declarat antrenorul Gloriei Buzău, Marcel Ploae.
Acesta a precizat că încă nu s-a gândit la primul unsprezece pentru partida de la Tulcea, însă cert este că nu va putea conta pe fundaşul Berceanu şi atacantul Martinescu, ambii accidentaţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.