Gloria Buzău a izbutit vineri să îşi adjudece toate cele trei puncte puse la bătaie în derbyul cu liderul seriei, Viitorul Axintele. Echipa din Crâng s-a impus cu scorul de 2-0 în meciul disputat pe teren propriu în cadrul celei de a patra etape din turul campionatului Ligii a III-a. În prima repriză, evoluţia gazdelor a fost una modestă dovadă şi faptul că nu au expediat niciun şut pe spaţiul porţii. În schimb, oaspeţii s-au mulţumit să se apere având însă şi câteva încercări timide de a găsi drumul spre gol. După pauză, mult mai insistentă în atac, Gloria şi-a creat mai multe ocazii iar prima dintre ele a fost concretizată pe tabela de marcaj de stranierul Nimaga(53) acesta executându-l cu o torpilă de la circa 25 de metri pe portarul ialomiţenilor. Buzoienii nu s-au mulţumit doar cu atât şi au forţat dublarea avantajului însă au punctat la capitolul rătări, campion fiind Luiceanu care a trimis şi mingea în bară. Totuşi cu doar câteva minute înainte de finalul partidei, formaţia din Crîng a reuşit să tranşeze victoria de partea sa după ce în urma unei acţiuni ofensive Alexandru(83) a driblat inclusiv portarul şi a înscris lejer.
,,Sigur că este tare frumos atunci când câştigi cu mult trâmbiţata echipă Viitorul Axintele. La pauză le-am spus băieţilor că putem învinge iar ei s-au mobilizat reuşind să ia cele trei puncte puse în joc care sunt extrem de importante. Pentru noi însă, de abia acum începe greul fiindcă vom avea meciuri cu echipe ale căror terenuri sunt proaste şi se vor băga în careu sa joace cât mai puţin. Să ştiţi că nu este uşor să fii Gloria Buzău să joci în Liga a III-a şi să trebuiască meci de meci să câştigi însă am încredere în băieţi”, a declarat antrenorul Gloriei Buzău, Ştefan Stoica.

Gloria Buzău-Viitorul Axintele 2-0(0-0)
Au marcat:Nimaga(min.53)
Alexandru(min.83)

Gloria Buzău
Sîrbu-Cucu,Berceanu,Bârsănel,Olteanu(min.90+3Ştefănescu),Nimaga,Jercălău,Zamfir(min.90+2 Percă),Alexandru,Bobe(min.90+3 Calu),Luiceanu(min.90+2 Francis)
Antrenor:Ştefan Stoica

Viitorul Axintele
Răduţă-Vasile,Oprişan,Stoica,Ionel,Şelaru(78 Raţă),Dedu(min.51 Robu),Fătu(min.60 Bogorodiţă min.86 Chiriţă),Novac,Ogodogbo,Florea
Antrenor:Ion Nica

Adrian SOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.