Gloria scoala

Chiar dacă a fost obţinută în faţa unei adversare apatice, victoria Gloriei Buzău din etapa trecută, le dă mare încredere jucătorilor lui Viorel Ion, pentru duelul din deplasare cu Dunărea Galaţi. Meciul este considerat unul al orgoliilor având în vedere rivalitatea dinte cele două echipe dar şi faptul că tehnicianul buzoienilor a antrenat în urmă cu mai mulţi ani şi adversara de sâmbătă. Aflată în criză de puncte, formaţia gălăţeană nu îşi permite luxul de a face vreun pas greşit chiar pe propriul teren în timp ce Gloria este hotărâtă să mai adauge cevala mica agoniseală de până acum. De altfel ,,Vioară” i-a atenţionat pe jucătorii săi că,în cazul unui eşec se vor întoarce pe jos la Buzău! Preşedintele clubului din Crîng, Dan Tulpan este de părere că partida este deschisă oricărui rezultat dar speră ca acesta să fie unul favorabil buzoienilor.
,,Într-adevăr este un meci al orgoliilor deoarece IonViorel are o întreagă istorie la Galaţi după ce a jucat la Oţelul şi a antrenat pe Dunărea. Adversara este în mare suferinţă şi, la fel ca noi, dornică să ia puncte aşa că se poate întâmpla orice dar nu îmi place să dau pronosticuri. Am însă convingerea că băieţii vor trata meciul cu maximă seriozitate pentru a obţine un rezultat pozitiv. Jucătorii au fost anunţaţi de Viorel că dacă iau bătaie la Galaţi se vor întoarce la Buzău, pe jos! Deci nu este glumă. După aceea avem două jocuri acasă şi putem ajunge în prima jumătate a clasamentului iar ţelul nostru-de ce să minţim-este intrarea în play-off”, a declarat oficialul clubului din Crîng, Dan Tulpan.
Partida Dunărea Galaţi-Gloria Buzău, contând pentru etapa a VI-a din campionatul Ligii a II-a se va disputa sâmbătă, cu începere de la ora 11.00.

Adrian SOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.