Primăria începe demersurile pentru construirea unei noi grădinițe, la standarde europene, cu bani chiar de la Uniunea Europeană. Aleșii municipali au aprobat, marți, în acest sens un proiect de hotărâre privind construirea unei grădinițe în Parcul Marghiloman.

Potrivit primarului Constantin Toma grădinița care ar urma să se ridice începând de anul viitor va fi amplasată pe terenul Parcului Marghiloman în vecinătatea Bisericii „Sf. Toma”  finanțarea urmând a fi asigurată din bani europeni. Costurile de peste un milion de euro nu vor greva bugetul municipalității decât cu 2 la sută din valoarea construcției. La final preșcolarii vor avea un spațiu modern cu dotări de ultimă oră.

Totodată, edilul a anunțat că are în plan și construirea altor grădinițe pentru ca până cel târziu în 2020 municipalitatea să reușească să asigure funcționarea tuturor grădinițelor în spații proprii și să economisească astfel aproximativ 6-700.000 de euro bani care se duc anual pe plata chiriilor pentru spațiile de funcționare a 7 grădinițe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.