Handbal Municipal Buzău a debutat cu o victorie în campionatul ligii secunde. La capătul unui meci disputat pe teren propriu şi în care au înscris goluri la foc automat, buzoiencele s-au impus cu scorul de 44-26 în faţa mult mai tinerei echipe, L.P.S. Iaşi. Chiar dacă moldovencele au condus la început cu 2-0, jucătoarele lui Romeo Ilie şi-au revenit imediat preluând conducerea după care pur şi simplu s-au distrat cu adversarele astfel că la pauză tabela de marcaj indica o diferenţă de zece goluri(21-11). Repriza secundă s-a desfăşurat după acelaşi registru şi H.M. Buzău a obţinut o victorie categorică într-un meci care a fost ca un antrenament cu public pentru confruntarea din etapa viitoare cu C.S.M. Slobozia. Antrenorul formaţiei buzoiene consideră succesul ca fiind unul foarte important şi prin prisma faptului că nu a avut tot lotul la dispoziţie şi s-a temut de accidentări.
,,Am câştigat mult mai uşor decât mă aşteptam însă nu aceasta este valoarea adversarei. Este campioana naţională de junioare de anul trecut şi are jucătoare valoroase care fac parte din lotul de tineret. Au căzut psihic şi experienţa fetelor noastre şi-a spus cuvântul şi de aceea am învins la o asemenea diferenţă. Trebuie însă să recunoaştem că am prins şi noi o zi bună”, a declarat Romeo Ilie.
Principala marcatoare a echipei H.M.Buzău a fost Anca Ionescu cu 14 goluri urmată de Isabela Radu(10), Maria Radu(9), Irina Răchiţeanu(6), Luminiţa Rizea(4) şi Mirela Doagă(1).

Adrian SOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.