Debut cu dreptul pentru Handbal Municipal Buzău în campionatul ligii secunde feminine. Într-un meci desfășurat astăzi în Sala Sporturilor ,,Romeo Iamandi” echipa buzoiană a întâlnit pe Universitatea Târgoviște în fața căreia s-a impus cu scorul de 31-22(16-10). Golurile gazdelor au fost marcate de Ionescu(9), M.Radu(7), Visa(5), I.Radu(5), Răchițeanu(2), Marcu(1), Bârsan(1), Iordache(1). La finalul partidei, veterana formației H.M.Buzău, Anca Inescu(Lipan) a declarat:
,,Este o victorie de moral având în vedere și faptul că suntem o echipă tânără în formare. Eu zic că ne-am descurcat foarte bine și vreau să felicit fetele că și-au dorit mult să câștige și s-a vazut asta pe teren. Jucatoarele tinere s-au simțit destul de bine alături de noi pentru că le dăm încredere iar jocul s-a legat și am reușit să facem și câteva faze frumoase. Sper ca într-o bună zi să antrenez aceste fete chiar în Liga Națională pentru că și eu mă pregătesc de această meserie”.
Managerul echipei H.M. Buzău, Romeo Ilie, consideră și el că această victorie dă încredere jucătoarelor pentru următoarele confruntări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.