Handbalistele Gloriei, la un pas de fericire

*infrangere la un gol contra super-vedetelor Cristina Neagu, Crina Pintea sau Denisa Dedu, 27-28

0
249

O primă repriză de excepție a echipei buzoiene în fața campioanelor de la CSM București. S-a jucat fără teamă, fără trac, fără emoții, fără respect exagerat față de adversarele venite din Capitală. Elevele lui Ovidiu Mihăilă au tras la poarta lui Grubisic din toate pozițiile și au înscris goluri de parcă ar fi făcut-o într-un amical cu Slobozia ori Rapidul, cu tot respectul pentru aceste două echipe. Dacă și Blazek, titularul porții noastre ar fi continuat forma bună arătată în acest debut de sezon, diferența de goluri ar fi fost mai mare în favoarea  Buzăului. 15-14 e însă doar o jumătate de pas spre victorie, am sperat să îl facem și pe cel decisiv în cea de-a doua repriză!

Debutul părții secunde e însă total nefavorabil echipei noastre. Ratările se țin lanț, poarta este vulnerabilă în continuare, iar bucureștencele înscriu aproape la fiecare fază. Supervedeta Cristina Neagu își face datoria ca de fiecare dată și trage după ea și angrenajul destul de defect al echipei bucureștene. Distanța dintre cele două formații se menține în trei-patru goluri diferență în favoarea oaspetelor, abia în finalul meciului fetele noastre reușesc să reducă diferența. Dar timpul se strânge și fluierul de final le găsește pe oaspete cu un gol în avantaj 28 – 27. Părerile de rău nu mai au nici-o relevanță acu. Se putea obține un rezultat mult mai bun, dar spectatorii prezenți în Sala Sporturilor (aproape 1000) au gustat un spectacol handbalistic de mare clasă și și-au susținut favoritele din primul până în ultimul minut.

Poate înfrângerea nu este atât de dureroasă, pentru că era previzibilă, dar accidentarea căpitanului echipei noastre, Ana Maria Iuganu, chiar ar putea să fie o pierdere în economia campionatului, pentru meciurile care urmează până la finalul sezonului.

MARIAN DURLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.