HCM Constanța a suferit, aseară, a treia infrângere consecutivă din grupele Ligii Campionilor la handbal masculin. Campioana României a fost învinsă de slovenii de la Cimos Koper cu scorul de 25-27, după un meci în care constănțenii au condus chiar și la cinci goluri diferență. Echipa constănțeană a avut un început timid de partidă iar prima repriză a fost una relativ echilibrată când nici o echipă nu a reușit să se desprindă la mai mult de două goluri diferență iar pauza le-a prins pe amândouă pe picior de egalitate 14-14.
După reluarea jocului, marinarii au pornit în forță și în doar 8 minute au reușit să se desprindă la cinci goluri diferență și toată lumea credea într-o victorie. Probabil că și jucătorii au crezut acest lucru și au lăsat garda jos iar slovenii au reușit egalarea cu 8 minute înainte de final când tabela indica 24-24. Determinarea slovenilor și-a spus cuvântul și au reusit să preia conducerea ajungând la 3 minute distanță de final la scorul de 24-27. Din acest moment mingea s-a încăpățânat să mai intre în poartă și chiar eliminarea unui jucător de la echipa oaspete nu a reușit să vină în ajutorul echipei antrenate de Ion Crăciun. După 60 de minute de joc, meciul a fost câștigat de slovenii de la Cimos Koper cu scorul de 25-27 și cu acest scor HCM Constanța pierde din sansele de a trece de grupe.
Următorul meci pe care HCM Constanța îl va disputa la Buzău va avea loc pe 24 noiembrie, în compania macedonenilor de la HC Metalurg.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.