Patru prahoveni, toți recidiviști, au fost reținuți de polițiștii buzoieni după ce au furat mai multe mașini de pe raza județelor Buzău, Prahova, Sibiu și Dâmbovița, numai în ultima jumătate de an.
Din noiembrie 2010 și până în mai 2011, indivizii, 4 bărbați cu vârste între 30 și 43 de ani, recidiviști, toți din Prahova, au furat numai de la Buzău 5 mașini, cu un prejudiciu total de aproximativ 250.000 lei, la aceste furturi adăugându-se și cele din celelalte județe.
Reprezentanții Poliției Buzău au dezvăluit ieri că suspecţii își alegeau firmele la care dădeau spargeri, se documentau cu privire la modul de asigurare a pazei societăţilor comerciale şi a autovehiculelor parcate în incinta acestora, după care reveneau noaptea, atunci când reușeau să plece cu diverse bunuri dar și cu masinile parcate în interiorul firmei. În cele din urmă, polițiștii au reușit destructurarea grupării, trei dintre suspecţi fiind deja arestaţi. Indivizii urmează a fi transferaţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Buzău, pentru a fi cercetaţi în cele 5 cauze penale aflate în lucru.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.