furt-telefon
Au venit din Constanța la Râmnicu Sărat cu gânduri negre, însă li s-a înfundat când nici nu se așteptau. Trei indivizi cu vârste cuprinse între 25 și 33 de ani, toți de la malul mării, au dat iama într-un magazin de telefoane mobile din Râmnicu Sărat de unde au furat 9 celulare în valoare de 5000 de lei. Furtul a fost comis miercuri dimineață, în jurul orei 5 și jumătate. Cei trei constănțeni au pătruns în magazin prin forțarea ușii de acces, după care s-au făcut nevăzuți.
Oamenii legii au demarat imediat cercetările iar în urma colaborării între Inspectoratele de Poliţie Judeţene Buzău şi Brăila, s-a reuşit prinderea celor trei hoți. Mai exact, autoturismul cu care se deplasau suspecţii a fost dat în consemn dispozitivelor de siguranţă publică de pe raza judeţului Buzău şi a judeţelor limitrofe, fiind depistat de poliţiştii brăileni, pe raza municipiului Brăila.
Suspecţii au fost preluaţi de o echipă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, în vederea continuării cercetărilor. Asupra celor trei constănţeni au fost găsite telefoanele sustrase.
Polițiștii bănuiesc că cei trei hoți de telefoane mobile au dat spargeri similare și în alte județe însă pentru a dovedi fărădelegile oamenii legii continuă cercetările în acest caz.

C.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.