Iluminatul festiv de sărbători, aprins la Buzău în seara de 1 Decembrie

0
504

Iluminatul festiv de sărbători a fost aprins în Buzău pe 1 decembrie. Primele luminițe au fost aprinse la Consiliul Județean unde a fost amenajat un tunel de lumini în fața instituției iar clădirea este iluminată în culorile drapelului national. Tunelul de lumini din fața Consiliului Județean a fost aprins de președintele  Petre Emanoil Neagu în prezența  oaspeților din Republica Moldova dar și a câtorva zeci de copii din centrele de plasament din Buzău și Beceni care al final au primit pechețele cu dulciuri.

Un tunel asemănător a fost aprins și la Muzeul Județean, pe aleea care duce spre clădirea ce găzduiește atât muzeul cât și Teatrul George Ciprian. Aici conducerea muzeului a prezentat și noua achiziție a instituției, un microbuz transformat în Muzeu Mobil care va ajunge în toate localitățile județului pentru ca și copii care ajung mai greu la oraș să vadă o parte din exponatele muzeului.

După ora 18.00 a fost aprins și iluminatul pe străzile orașului. Plasa de lumini din Piața Dacia acolo unde va funcționa Târgul de Crăciun a fost aprinsă de primarul Constantin Toma ajutat de mai mulți copii și tot atunci au fost aprinse și ornamentele montate pe stâlpii din întreg orașul. Tot duminică seară buzoienii au avut parte de prima seară de spectacole pe scena din centrul orașului acolo unde vor fi evenimente pe tot parcursul lunii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.