Politie rutiera

Un buzoian de 44 de ani a trăit pe propria piele o bătaie soră cu moartea, după o discuție în contradictoriu cu doi indivizi, participanți la trafic, la fel ca și el.
Incidentul s-a produs la jumătatea lunii februarie. Buzoianul de 44 de ani a avut o neplăcere în trafic cu doi indivizi, iar discuția în contradictoriu nu s-a limitat doar la câteva injurii. Bărbatul a fost urmărit, prins din urmă și bătut zdravăn de cei cu care s-a certat în trafic. Ulterior, bărbatul a mers la spital, și-a scos certificat medico – legal și a depus plângere la Poliție.
În urma anchetei, polițiștii i-au reținut zilele acestea pe cei doi bătăuși din trafic. Este vorba despre doi buzoieni de 24 și respectiv 34 de ani, care vor fi cercetați pentru lovire sau alte violențe și tulburarea liniștii și ordinii publice.
”În continuarea activităţilor desfăşurate de poliţiştii de investigaţii criminale de la Poliţia municipiului Buzău în urma sesizării formulată de un buzoian de 44 de ani care a reclamat că a fost agresat în trafic, în ziua de 11 martie a.c. poliţiştii au reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, doi buzoieni în vârstă de 24, respectiv 34 de ani, principalii bănuiţi de comiterea faptei.
Din investigaţiile efectuate a rezultat că incidental s-ar fi produs pe fondul unei altercaţii verbale pe care buzoianul de 44 de ani ar fi avut-o în trafic cu un conducător auto. Ulterior, conflictul a degenerat, bărbatul de 44 de ani fiind urmărit şi lovit în trafic de către cei doi buzoieni.
Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău a dispus continuarea urmăririi penale faţă de cei doi bănuiţi sub aspectul comiterii infracţiunilor de ”lovire sau alte violenţe” şi ”tulburarea ordinii şi liniştii publice””, se arată într-un comunicat remis joi de IPJ Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.