Victimele interlopului Valeriu Negociu zis Marian Nissan încep să prindă curaj şi să vorbească, știind că cel care le-a făcut viața amară este acum după gratii. Deși inițial anchetatorii se bazau pe declarațiile a cinci victime în dosarul în care a fost reținut în urmă cu o lună Marian Nissan, acum numărul acestora a crescut la șapte. Alte două persoane s-au adresat anchetatorilor plângându-se de tratamentele la care au fost supuse după ce au luat bani cu împrumut de la cel care se află acum în spatele gratiilor. Dovadă că probele adunate de anchetatori, în ultimele săptămâni, cântăresc greu la dosar stă chiar decizia magistraților  care au decis prelungirea perioadei de arest preventiv cu încă 30 de zile.
Activitatea interlopului buzoian era cunoscută de ani buni de oamenii legii însă abia în ultima vreme anchetatorii au reușit să strângă probe solide cu ajutorul ofițerilor din serviciile secrete care i-au monitorizat atent activitatea. Chiar și așa, există bănuieli legate de confidențialitatea acțiunilor respective de vreme ce Valeriu Negociu a reușit să-și treacă toată averea pe numele unei persoane apropiate cu puţin timp înainte de a fi săltat de poliţişti.

O altă suspiciune vehiculată ani de-a rândul este aceea că în spatele acțiunilor lui Nissan ar stat persoane suspuse.

Ciprian STERIAN

1 COMENTARIU

  1. Oameni buni, toti cei care ati fost inselati, santajati, batuti, etc, din diverse motive, duceti-va cu curaj si depuneti plangere impotriva acestui pericol public , nisan si clanul lui mafiot, pentru ca de data asta nu mai are nicio sansa sa scape. Trebuie sa plateasca pentru tot raul care l-a facut oamenilor de-a lungul timpului. Nu numai impotriva lui nisan ci si impotriva membrilor clanului lui, daca aveti cunostinta de ilegalitati facute de acestia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.