FocNEHOIU-2
Doi dintre cei trei răniţi în explozia produsă, sâmbătă, într-un atelier de sudură din Buzău au murit la Spitalul de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri din Capitală, numărul morţilor ajungând la trei, o altă victimă a deflagraţiei, un adolescent de 16 ani, fiind în afara oricărui pericol.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri din Bucureşti, Adrian Stănculea, ambele victime ale exploziei de la Buzău, care au fost aduse la această unitate medicală, au decedat.

Şoferul TIR-ului la piesa căruia se lucra când s-a produs explozia, Niculae Stere, în vârstă de 49 de ani, a murit, sâmbătă, la scurt timp de la momentul la care a fost adus la spital, în timp ce al doilea rănit, Marian Liviu Hulduban, de 43 de ani, a decedat în cursul zilei de luni în acelaşi spital.

Cei doi bărbaţi suferiseră arsuri pe 80 şi, respectiv, 90 la sută din suprafaţa corpului, iar medicii nu i-au putut salva.

Singurul rănit în urma deflagraţiei de la Buzău care este în afara oricărui pericol este un adolescent de 16 ani, fiul şoferului decedat, care a rămas internat la Spitalul Judeţean Buzău.

Explozia urmată de un incendiu s-a produs, sâmbătă, întrr-un atelier de sudură din cartierul buzoian Simileasca.

În urma deflagraţiei, proprietarul atelierului de sudură, în vârstă de 53 de ani, a murit pe loc, iar alţi trei au fost răniţi, fiind duşi la spitale.

Specialiştii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Buzău au stabilit că explozia a avut loc în timp ce aceştia încercau să sudeze rezervorul de motorină al TIR-ului, în care se adunaseră vapori de combustibil.

Inspectorul general de stat de la Inspecţia Muncii, Dantes Nicolae Bratu, a declarat pentru MEDIAFAX că o echipă de la Inspectoratul Teritorial de Muncă Buzău s-a deplasat la locul unde a avut loc deflagraţia. El a precizat că, având în vedere că este vorba despre o explozie, va dispune ca cercetarea asupra împrejurărilor şi cauzelor producerii evenimentului să fie făcută de o comisie de la Inspecţia Muncii.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.