Ioan Dascălu
Buzăul pare să nu priască prea tare șefilor din Poliția Română. După ce fostul comandant al IPJ Buzău, Niculae Marinescu, a reușit performanța de a fi în fruntea Poliției Capitalei pentru doar 50 de minute acum a venit rândul altui șef care și-a desfășurat, periodic, activitatea la Buzău să fie înlăturat din structurile de conducere ale Ministerului Administrației și Internelor. Este vorba despre secretarul de stat Ioan Dascălu, cel care a fost detașat câteva zile la Buzău pentru gestionarea crizei cauzate de căderile masive de zăpadă de la începutul lunii februarie.
Dascălu a fost eliberat din funcţia de şef al Departamentului de ordine şi siguranţă publică din MAI, ieri seară, printr-o decizie a premierului Mihai Răzvan Ungureanu în contextul în care Viorel Vasile a fost schimbat recent de la conducerea Poliţiei Capitalei, pe fondul atacului armat de la coaforul Perla din Capitală, în care poliţişti de la Secţia 14 sunt cercetaţi disciplinar pentru că nu ar fi soluţionat cu celeritate plângerea făcută de soţia lui Gheorghe Vlădan, atacatorul de la coafor.
Ioan Dascălu ocupa funcția de secretar de stat în cadrul Departamentului de ordine şi siguranţă publică din MAI din luna noiembrie 2010 când îl înlocuise pe Dan Valentin Fătuloiu al cărui nume fusese implicat într-un scandal de corupție.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.