Maria BULEANDRA si Vasile ALECU

Debitul pârâului Câlnău a crescut în ultimele zile și luni apa a trecut peste podul amplasat pe drumul județean 222 în localitatea Pardoși. Situația a fost semnalată Instituției Prefectului în cursul dimineții și imediat după aceasta prefectul Maria Buleandră a dispus imediat deplasarea la fața locului a unei echipe de specialiști pentru identificarea unei soluții care să rezolve situația din teren.
„Am aflat în cursul acestei dimineți (nr. luni) de problema de la Pardoși și am dispus imediat ca o echipă de specialiști să meargă la fața locului pentru evaluarea situației și identificarea unei soluții rapide. Nu este pentru prima dată când se întâmplă acest lucru dar am trimis acolo niște oameni și le-am spus că vreau o soluție pentru rezolvarea situației de la Pardoși acum, nu peste o săptămână sau peste o lună. Vreau să găsim o soluție de rezolvare a problemei acum, o soluție astfel încât să nu ne lovim de lipsa banilor sau a altor probleme și mai târziu vom vedea ce este de făcut. Aștept soluția specialiștilor până la sfârșitul zilei și apoi vom vedea ce este de făcut”, a declarat prefectul Maria Buleandră la finalul ședinței Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

Ciprian STERIAN

1 COMENTARIU

  1. Hai, Zoe, fii barbata! Fa-te dop si astupa Dumnezeule suvoaiele! Joitico, Joitico, frumos mai crezi ca dai la presa tv cand zici ca -ti place sa te plimbi printre castanii „dupa bulevard”. Hai, pardon monser, nu cumva se zice” de pe bulevard”? Si cu obiectivu cum ramane? Ala, scopul obiectivului, stii mata, ala pentru bunastarea poporului. Halal, Joitico!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.