Un incendiu de proporții a izbucnit duminică dimineață la  motelul Casa Gașpar situat a pe DN1 B Buzău-Ploiești în localitatea Istrița de Jos la intersecția cu drumul care duce către comuna Breaza. Cinci autospeciale de stins incendii cu 35 de pompieri au ajuns de urgență la Istrița de Jos și cu început lupta cu flăcările ajutați și de pompierii de la Mizil veniți în sprijin cu două autospeciale.

Flăcările au cuprins mansarda și acoperișul clădirii pe o suprafață de aproximativ 600 de metri. Din fericire persoanele aflate în interior au apucat să se autoevacueze până la venirea pompierilor. Pericolul cel mai mare a fost că flăcările se puteau extinde la stația GPL aflată chiar în fața unității de alimentație publică ceea ce a r fi putu duce la o explozie de proporții. Din fericire, pompierii au format în paralel mai multe dispozitive de stingere și de limitare a propagării, lucrând pe mai multe fronturi, pentru localizarea și lichidarea rapida a incendiului și înlăturarea pericolelor generate de acesta.

Incendiul a fost lichidat după aproximativ 4 ore de luptă cu flăcările, iar în prezent se stabilește cauza ce a dus la producerea situației de urgență.

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.