Incendiu la un apartament situat la ultimul etaj al unui bloc din Micro XIV

0

UPDATE: Din primele cercetări, incendiul ar fi izbucnit de la o lumânare  care a aprins alte materiale combustibile

 

Un incendiu a izbucnit, marți după amiază, la un apartament situat la ultimul etaj al unui bloc din cartierul Micro XIV. Incendiul a izbucnit în dormitorul locuinței și s- a extins treptat și în cealaltă cameră, fiind observat de vecini în momentul în care geamurile au început să pocnească. Pompierii ajunși la fața locului au evacuat rapid scara iar angajații companiilor furnizoare de utilități au sistat imediat alimentarea cu gaze și electricitate. Focul a distrus totul în apartament pe o suprafață de aproximativ 60 de metri pătrați, dar pagube însemnate au înregistrat și vecinii, cărora apa folosită la stingerea flăcărilor le-a afectat o bună parte din locuințe.

Intervenția pompierilor a fost dificilă din cauza lipsei căilor de acces, zona dintre blocurile respective fiind amenajată cu mai multe spații verzi și gard viu peste care nu se putea trece.

Poliția și pompierii au deschis o anchetă pentru a stabili cauzele care au stat la baza izbucnirii incendiului, cel mai probabil acesta fiind cauzat de un scurtcircuit sau de o instalație electrică defectă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.