Incendiu Traian Vuia-4

UPDATE 16:00 Incendiul de la pensiunea din Gura Teghii a fost stins de pompieri după câteva ore de luptă cu flăcările. Focul a mistuit 400 de metri pătrați de mansardă, respectiv 12 camere cu mobilier specific unei unități de cazare dar și cu aparatură electrică și electrocasnică. Totodată în incendiu au ars și documentele proprietarului imobilului. Pompierii au acționat în zonă cu nu mai puțin de 6 autospeciale două dintre acestea de la subunitatea din Mărunțișu fiind primele ajunse la locul incendiului. Ulterior la Gura Teghii au mai ajuns două autospeciale de la serviciile private de pompieri din orașul Nehoiu dar și alte două autospeciale de la Buzău.
Conform reprezentanților ISU Buzău focul ar fi fost cauzat de un coș de fum neizolat corespunzător în zona materialelor combustibile ceea ce ar fi aprins practic mansarda pensiunii.

UPDATE 13:55: Zeci de pompieri încearcă încă să stingă incendiul care a cuprins pensiunea din centrul localității Gura Teghii. Alături de pompierii din cadrul ISU se află și numeroși voluntari, care lucrează la lichidarea flăcărilor ce au distrus mare parte din imobilul construit integral din lemn. După stingerea completă a focului, pompierii urmează să stabilească ce a provocat incendiul mistuitor dar și valoarea pagubelor. Pensiunea cuprinsă de flăcări are circa 12 camere.

O cabană din centrul localității Gura Teghii arde cumplit, vineri la prânz.
Din primele informații, vila este din lemn și arde generalizat, imobilul aparținând unui cetățean pe nume Dorinel Neagu. Cabana se află chiar în centrul satului Gura Teghii, lângă sediul Poliției, iar focul se manifestă extrem de violent. Cel mai probabil, cabana va arde în întregime, la ora postării acestei știri, pentru stingerea incendiului acționând doar localnicii din zonă, pompierii fiind pe drum, potrivit primarului comunei Gura Teghii, Gheorghe Băcneanu.

”Este vorba despre o pensiune în centrul satului. Arde generalizat, e prăpăd. Nu se poate interveni pentru că nu avem decât o pompă mică. Pompierii sunt pe drum. E o casă mare, din lemn, cu etaj mansardat, e prăpăd. Din fericire, nu sunt victime, toți oamenii au fost scoși afară și nu avem victime”, a declarat vineri primarul comunei Gura Teghii, Gheorghe Băcneanu.

Pompierii se îndreaptă spre locul incendiului pentru a interveni în vefderea stingerii incendiului care se manifestă extrem de violent.
Revenim cu detalii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.