echipa
Dezamăgit de evoluţia unor jucători în partida disputată pe teren propriu cu Unirea Slobozia şi încheiată la egalitate, scor2-2, antrenorul Gloriei Buzău, Viorel Ion a anunţat că lotul va suferi o serioasă remaniere. Mai mult, ,,Vioară” a declarat că nu îl mai interesează echipa a doua care joacă în Superliga lui Coşconea. Gruparea din Crîng se va despărţi în curând de 5-6 jucători iar alţii vor avea la dispoziţie o lună pentru a demonstra că merită să rămână la Buzău. Marile decepţii sunt Puşcaşu, Voicu, Matei şi Dumitru.
,,Poate unii dintre ei cred că este suficient să faci act de prezenţă pentru a câştiga. Punctele se iau cu sacrificii, să bagi capul în gheată nu ca Dumitru. La faza primului gol în loc să bage piciorul la minge, el l-a retras. Păi ce, a venit să îşi facă freza? Lasă că îl tund eu şi pe el. Cât de curând vor dispărea dintre jucători. Eu nu ţin pe nimeni dacă nu dă randament. Dumitru şi Matei m-au păcălit cu pregătirea fizică şi cred că ăştia s-au plimbat fiindcă nu pot să alerge”, a declarat Viorel Ion.
jucatorGloria
Viorel Ion: ,,Muscalu şi-a făcut freza pe partea stângă”

Unul dintre cei mai criticaţi jucători de antrenorul Gloriei Buzău, după meciul cu Unirea Slobozia(2-2) a fost Muscalu. Introdus în ultimul sfert de oră, în locul lui Burlacu, jucătorul mai sus menţionat a părut total depăşit de situaţie, enervându-l la culme pe ,,Vioară”. Evident, la finalul partidei, Muscalu a fost luat în colimator de tehnicianul echipei buzoiene care l-a acuzat că este preocupat mai mult de aranjatul părului, decât să joace fotbal.
,,Muscalu se duce la muscă. A intrat şi a comis trei faulturi în atac şi a creat o fază apoi şi-a făcut freza pe partea stângă. I-am aranjat-o însă eu la vestiar pe partea cealaltă. L-am dus la oglindă să-i arat ce trebuia să facă. Sunt şi frumoşi ai dracului, el cu Gărgăriţă(n.r.Cocîrlă) ăla care are un metru şi-l gâdilă iarba la cur şi amundoi stau numai în oglindă. Eu nu mai am răbdare cu ei fiindcă în România nu te aşteaptă nimeni. Tu ce faci, îţi aranjezi freza, Muscalule? Eu vreau să-l determin pe primar şi alţii să ne dea bani să nu murim de foame iar tu faci două şi te admiri şase ore?”, a spus antrenorul Gloriei Buzău, Viorel Ion.
Adrian SOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.