Închisoare pe viață pentru ucigașul Valentinei. Anchetatorii trebuie să afle dacă a avut complici

0

Închisoare pe viață. Este pedeapsa pe care toți internauții o cer pentru Cosmin Dan, tânărul care ar fi recunoscut că a ucis-o pe Valentina, o tânără de 21 de ani, care i-a fost iubită. Toată lumea e șocată de cele întâmplate iar mulți spun că individul, reținut deja de anchetatori, merită să fie închis pentru tot restul vieții pentru barbaria comisă.

Se pare că toată nebunia a pornit vineri spre sâmbătă când individul ar fi primit o fotografie în care apăreau Valentina și Anisia, actuală sa iubită, iar mesajul transmis de acestea era că au aflat că tânărul se întâlnește cu amândouă.

Cosmin era se pare la un club din București împreună cu alți patru prieteni când a primit mesajul. Au pornit cu mașina spre Buzău iar Cosmin, car ar fi fost sub influenta alcoolului și altor substanțe,  a hotărât să  îi dea o lecție Valentinei.

A urcat în apartamentul tinerei, de pe Bulevardul Bălcescu, ar fi bătut-o pe fată până a lăsat-o inconștientă, după care ar fi stropit totul cu benzină și i-ar fi dat foc.

Nu se știe încă la acest moment dacă tânăra a murit în urma bătăii sau cuprinsă de flăcări, acest lucru urmând a fi stabilit în urma necropsiei ce va fi efectuată duminică.

De asemenea, anchetatorii trebuie să stabilească dacă tânărul a avut sau nu un complice și dacă ăn interiorul apartamentului, la momentul incendierii, au mai fost și alte persoane. Există zvonuri  conform cărora un prieten de-al lui Cosmin i-ar fi adus acestuia un litru de benzină, iar dacă acest lucru va fi stabilit de anchetatori, și alți indivizi vor fi acuzați de complicitate la crimă. În lipsa unor precizări clare din partea anchetatorilor, a unor declarații oficiale, variante vehiculate pe facebook sunt multe, inclusiv aceea că tânăra a ars de vie, dar și că în momentul incendierii casei, în afara lui Cosmin s-ar mai aflat și alți tineri. Duminică dimineață, individul bănuit de omor a fost dus la Parchet apoi a fost adus în fața judecătorului de drepturi și libertăți cu propunerea de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.