Buzoienii debransați de la sistemul centralizat de încălzire consideră că Regia Autonomă Municipală continuă să bage adânc mâna în buzunarul lor. Dacă cei care încă se încălzesc cu căldura furnizată de RAM s-au obișnuit cu sumele ce trebuie plătite la final de lună, proprietarii care au ales să-și monteze centrale de apartament nu scapă nici acum de coșmarul facturilor emise de Regie. Există buzoieni cu centrale în case care luna aceasta s-au trezit că au de achitat sume importante către RAM, pentru încălzirea spațiilor comune, în unele cazuri fiind vorba chiar de mai mulți bani decât însumează factura către furnizorul de gaze.
„Imediat după ce a apărut factura pe luna noiembrie a apărut o avalanșă de reclamații. Doar vineri s-au înregistrat 10 reclamații iar 7 erau din același bloc, toate fiind debranșate de la sistemul centralizat de încălzire”, a declarat șeful Comisariatului pentru Protecția Consumatorilor Buzău, Nicușor Dinulescu.
Pentru că numărul reclamațiilor crește pe zi ce trece, reprezentanții OPC au decis să-i cheme la discuții pe reprezentanții Regiei Autonome Municipale iar acest lucru va avea loc chiar în cursul zilei de astăzi.
„Am stabilt o întâlnire cu reprezentanții RAM, să verificăm reclamațiile punctual. Dacă s-a efectuat inventarierea instalațiilor și dacă firma de repartitoare își face treaba așa cum trebuie. Sunt cazuri în care factura pentru încălzirea spațiilor comune este mai mare decât factura plătită pentru gazul de la centrala proprie de aprtament”, a încheiat șeful OPC Nicușor Dinulescu.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.