Ziua de Dragobete a fost marcată, marți, la Buzău, de tinerii liberali, care au împărțit adolescenților din oraș flyere cu istoria sărbătorii naționale a iubirii alături de o brățară pe care cei care iubesc românește au fost invitați să o poarte.
La orele prânzului, cinci echipe de tineri liberali au împărțit în zona principalelor licee buzoiene flyere și brățări realizate manual, cei vizați fiind adolesenții ieșiți de la cursuri sau cei aflați în drum spre școală, și nu numai ei.
Activitatea tinerilor liberali și-a propus să reînvie tradiția sărbătorii românești a iubirii într-o vreme în care sunt promovate tot mai multe sărbători importate de peste ocean.
„Am vrut să marcăm prin acțiunea de astăzi sărbătoarea iubirii la români, să o readucem în memoria colectivă pentru că tinerii din ziua de astăzi cunosc prea puțin sărbătoarea de DRAGOBETE fiind mai familiarizați cu Valentine’s Day. Mesajul nostru, prezent și pe flyerele pe care le-am împărțit astăzi, adresat tinerilor și nu numai este: IUBEȘTE ROMÂNEȘTE, ÎN CEL MAI CURAT ȘI ITENS MOD”, a declarat Liviu Barbu, președintele interimar al TNL Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.