Trei indivizi extrem de periculoși, de fel din Galați, dar care acționau atât în județul natal cât și la Brăila, fiind demult în vizorul polițiștilor, au fost prinși de polițiștii din Buzău, înainte de a da o nouă lovitură.

Luni dimineaţă, cei trei care au 29, 35 și 42 de ani, urmau să se întâlnească pe raza oraşului Buzău, cu un băcăuan  de 40 de ani. Cei trei luaseră legătura cu băcăuanul în urma unui anunţ pe un site de vânzări, acesta urmând să le  vândă miez de nucă. Cei trei indivizi urmau să se întâlnească cu băcăuanul, să-l bată şi să-i fure marfa.

În urma informaţiilor deţinute, poliţiştii din Buzău au organizat un flagrant în trafic și i-au ridicat pe cei trei bătăuși.

”Poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Buzău şi ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale au stabilit că un grup format din trei persoane din municipiul Galaţi, cu vârste cuprinse între 29 şi 42 de ani, urmează să comită, pe raza municipiului Buzău, infracţiuni cu violenţă asupra unei persoane în vârstă de 40 de ani, din judeţul Bacău. De îndată au fost luate măsuri operative, reuşindu-se prinderea în flagrant a celor trei bănuiţi, în timp ce se deplasau cu două autoturisme pe raza municipiului Buzău. De asemenea în urma verificărilor, în cele două autoturisme cu care se deplasau aceştia au fost identificate mai multe mijloace de probă, susceptibile că ar fi fost folosite la comiterea de infracţiuni”, se arată într-un comunicat remis marți de IPJ Buzău.

Bătăușii  au fost conduşi la sediul Poliţiei municipiului Buzău, ulterior fiind predaţi poliţiştilor din cadrul IPJ Brăila în vederea continuării cercetărilor şi documentării întregii activităţi infracţionale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.