trafic
Nervi întinși la maxim din cauza unor lucrări care se desfășoară tocmai vineri după amiază pe podul de la Mărăcineni. Lucrările se desfășoară pe sensul de mers dinspre Buzău spre Mărăcineni însă aglomerație se înregistrează pe ambele sensuri de mers, atât la ieșirea din Buzău spre Râmnicu Sărat cât și pe sensul opus de mers, spre intrarea în municipiu.
Din cauza lucrărilor la covorul asfaltic și la niște piloni ai podului, traficul s-a transformat vineri într-un coșmar. Sute de șoferi sunt blocați în trafic, pe ambele sensuri de mers, coloanele de mașini întinzându-se pe kilometri întregi.
ȘOferii se întreabă cum de e posibil ca lucrările să se desfășoare în ziua în care se înregistrează cea mai mare aglomerație pe podul de la Mărăcineni însă nu au un răspuns. Ei nu pot face altceva decât să aștepte în trafic, mașinile înaintând în pași de melc.
În zona supermarket-urilor, polițiștii dirijează traficul, în zonă sunt mobilizați și polițiști locali, însă în zadar. Circulația la ieșirea din Buzău și la intrarea în municipiul Buzău este un coșmar pentru orice participant la trafic.

1 COMENTARIU

  1. […] Nervi întinși la maxim din cauza unor lucrări care se desfășoară tocmai vineri după amiază pe podul de la Mărăcineni. Lucrările se desfășoară pe ambele sensuri de mers, atât la ieșirea din Buzău spre Râmnicu Sărat cât și pe sensul opus de mers, spre intrarea în municipiu. Din cauza lucrărilor la covorul asfaltic și la niște piloni ai podului, traficul s-a transformat vineri într-un coșmar. Sute de șoferi sunt blocați în trafic, pe ambele sensuri de mers, coloanele de mașini întinzându-se pe kilometri întregi. ȘOferii se întreabă cum de e posibil ca lucrările să se desfășoare în ziua în care se înregistrează Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.