Județul Buzău va fi afectat în perioada următoare de un val de ploi, vijelii și pe alocuri grindină. Conform unei atenționări meteorologice fenomenul se va înregistra în întreagă țară în perioada 22-24 august debutând în partea de vest a țării si cuprinzând ulterior toate regiunile. Astfel în intervalul menționat sunt așteptate averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului ce vor lua şi aspect de vijelie şi pe arii restrânse grindină.
Primele fenomene se vor semnala la început cu precădere în vest, nord-vest şi în zonele montane, apoi, local şi în celelalte regiuni. Ploile vor avea şi caracter torenţial, iar cantităţile de apă vor depăşi 20 l/mp şi izolat 40…50 l/mp.

1 COMENTARIU

  1. Buna ziua aveți nevoie de finanțare pentru casa ta, pentru afaceri, pentru achiziționarea de mașini, pentru a cumpăra motocicleta, pentru a crea propria afacere, pentru mai multe nevoile dvs. îndoială personale. Noi oferim credite personale variind de la 2.000 € la 800.000 €, cu o rată a dobânzii nominală de 2%, indiferent de suma pentru oricine capabil de a rambursa
    și cu condițiile care fac dvs. de
    viață pe o perioadă de 2 ani, 30 trebuie sa te alegi .Pentru toti oamenii care au nevoie urgentă ne pot contacta
    prin adăugarea de aplicație de pe Facebook sau prin e-mail.
    E-mail: rosellaantonio241@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.