Interviurile “Observatorului”, astăzi despre Alexia Tatu și visele unui copil la fileu

2

Într-o emisiune TV la care deja participă săptămânal, colegul Vali Mocanu a fost atenționat de SMS-ul unui telespectator că dă prea multă importanță mercenarilor din sporturile de echipă ale Buzăului și mai puțină, spre deloc, elementelor locale. Se vede treaba că persoana respectivă nu urmărea absolut deloc proiectul lansat de colegul nostru cu aceste interviuri, pentru că niciunul dintre subiecți nu avea scris în buletin, la “locul nașterii”, altceva în afară de Buzău. Materialul de azi era deja înregistrat, trebuia doar să fie montat și prelucrat pentru ediția on-line a portalului www.observatorulbuzoian.ro.

Surpriza pregătită este una imensă, Vali a mers la Ten Club Tenis Buzău și acolo a întâlnit-o pe Alexia Tatu, o puștoaică de nici 14 ani, care abia venise din Franța, acolo unde a câștigat turneul TEU16 (rezervat jucătorilor U16) la simplu și a fost finalistă la dublu (cu Isabella Șerban). Nouă zile de concurs, opt meciuri câștigate din nouă, 19 seturi, 181 de game-uri, o exepriență fenomenală, o performanță greu de repetat atunci când adversarii sunt cu doi ani mai în vârstă! Și un loc 22 în ierarhia juniorilor din Europa! Să ne lăudăm deja că am fost primii care am intervievat-o pe viitoarea participantă la Roland Garros?

P.S. Tot V. Mocanu a vizitat apoi și tezaurul de trofee al micuței noastre campioane, iar zecile de trofee obținute în zecile de turnee te lasă realmente fără aer!

 Vali MOCANU

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.