O tânără de 35 de ani, învățătoare în Cândești, și –a pus familia pe jar, dar și Poliția, după ce sâmbătă dimineață a dispărut fără urmă, fără ca cineva să mai poată lua legătura cu ea. Cum tânăra avea o supărare, ceva pe suflet ce o măcina, rudele și prietenii s-au gândit la ce e mai rău.  Din fericire, învățătoarea a fost găsit duminică la mănăstirea Poiana Mărului.

Totul a început joi spre vineri când rudele spun că tânăra de 35 de ani, Cristina Păun, a dat semne că ceva nu e în regulă cu ea. Tânăra, care nu e căsătorită și locuiește cu părinții,  avea un comportament ciudat, probabil generat de o depresie, de o supărare de care doar ea știa. Vineri,  ar mers la biserică și s-ar fi spovedit, apoi ar fi mers la școala din Cândești, acolo unde predă, aici ar fi stat ceva timp,  după care a revenit acasă. Ca și cum ceva o frământa, tânăra ar fi mers apoi la o prietenă, căreia probabil i s-a destănuit.

O zi mai târziu, văzând că ceva se întâmplă cu Cristina, tatăl, sora și prietena pe care o vizitase cu o zi înainte, au dus-o pe aceasta la cabinetul unui medic psihiatru, care i-ar fi recomandat învățătoarei să se interneze pentru un control la Spitalul de Neuropsihiatrie de la Săpoca.

Auzind acestea, speriată probabil de ideea de a merge într-un spital de psihiatrie, tânăra ar fi ieșit din cabinet, spunând că vrea să ia aer, și dusă a fost. De atunci, nimeni nu a mai știut nimic de ea.

În jurul orei 11.30, apropiații Cristinei au anunțat Poliția și au început căutările.

Femeia a fost găsită în cursul zilei de duminică la mănăstirea de la Poiana Mărului. Ea este în siguranță, conștientă și a acceptat ideea de a fi văzută de un specialist, însă nu vrea să se întoarcă, acasă, la familie.

9 COMENTARII

    • Doamna..știu că sunteți puțin supărată pe mine, însă unui om ce are blocaje spirituale să i mai faci si publicitate, nu i vine chiar ușor. Sunt anumite persoane, dc nu știați, care îi pasă de „gura lumii”!….și știți cum e gura lumii nu o astupa nici pământul! Apoi,. să zicem că doamna in cauza vroia publicitate, păi după toate astea ..copiii cu care lucrează, credeti ca ii dau crezare cumva?!….ca e profesoara…așa s a scris!
      La toate astea m am gândit , folosind „ăștia”!… toată lumea vrea senzații tari, însă nimeni nu se gândește la consecințe.!.. ok, ….am făcut distribuirea informației pe fb…. pt ca mi s a părut normal să se cunoască ..mă gândeam la o răpire!…. însă jurnalistul de a scris evenimentul de dispariție nu s a gândit înainte de asta la consecințe!?…părinții rudele nu credeți că trebuia să i acorde mai multă încredere!?…..ca doar are 35 ani….wtf!…..scenarii…dar faptele astea sunt!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.