Soții Gheorghe și Ioana Ilie, decedați în accidentul teribil de luni după amiază de la Sătuc, vor fi conduși joi pe ultimul drum. Cei doi își vor dormi somnul de veci unul lângă celălalt, așa cum au trăit și cum lumea din Brăești i-a iubit.

Întreaga comunitate din Brăești este în stare de șoc după dispariția fulgerătoare a celor doi soți. Îi plâng deopotrivă cei mari, care i-au cunoscut ca oameni, dar și cei mici, care i-au cunoscut ca dascăli. Marți, la o zi de la tragedie, la intrarea în școala în care Gheorghe Ilie a fost zeci de ani învățător, cei care i-au iubit și i-au apreciat pe cei doi le-au așezat fotografia în care soții erau îmbrățișați și fericiți, le-au adus flori și le-au aprins lumânări. Colegii de catedră ai celor doi învățători sunt pur și simplu șocați. Nu au cuvinte să-și exprime durerea, ci doar lacrimi care curg pentru doi oameni dragi lor. Oameni veseli și iubitori de semeni, cărora copiii le-au fost atât de dragi încât și-au dedicat zeci de ani din viață carierei de învățător.

Citeste și: Tragedie la Sătuc. 2 soți, carbonizați în urma unui accident

Șoc la Brăești, după dispariția a doi dintre cei mai iubiți oameni ai locului. Soții Ilie, învățători de-o viață, au murit în accidentul de la Sătuc

 

28 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.