Preda

Liderul PDL Buzău, deputatul Cezar Preda, a revenit asupra deciziei de a demisiona din funcțiile deținute în partid. Anunțul a fost făcut de Ioan Oltean, vicepreședinte al PDL, înainte de debutul şedinţei Colegiului Director al PDL.
„(Cezar Preda – n.r.) a revenit asupra deciziei de a demisiona, pentru că demisiile nu se iau în fierbinţeala unui subiect”, a spus Oltean.
Liderul PDL Cezar Preda a anunţat, luni, că demisionează din funcţiile de prim-vicepreşedinte al PDL şi de preşedinte al organizaţiei judeţene Buzău a partidului, în urma rezultatelor alegerilor de duminică.
„Dragi buzoieni, rezultatele scrutinului pentru alegerile parlamentare au arătat clar opţiunea majoritară a românilor pentru candidaţii USL. Ţin să îi felicit pe contracandidaţii mei. Au reuşit să facă mai bine front comun împotriva mea, decât am reuşit noi să facem front comun în apărarea ARD Buzău. Sper doar ca modul în care se vor comporta în Parlament să fie mult schimbat în bine faţă de modul în care au evoluat în campania electorală”, afirma Preda.

Preda spunea că se numără printre politicienii care consideră că, la finalul unei bătălii electorale, nu ai voie să te ascunzi după faptul că românii au votat mai mult sigle decât oameni.

În judeţul Buzău, ARD s-a clasat pe locul al treilea în urma alegerilor parlamentare de duminică, după USL şi PPD, obţinând un scord e doar 12,4%.

Cezar Preda a candidat în Colegiul 7 Buzău pentru Camera Deputaţilor, clasându-se pe locul doi, după candidatul USL, Marcel Ciolacu. Preda a obţinut 18,74% din voturi, iar contracandidatul său 65,19%. În urma redistribuirii, Cezar Preda a obţinut un nou mandat de deputat.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.