Organizația Județeană a Partidului Național Liberal stă pe un butoi cu pulbere după ce șefii de la Centru au anunțat că vor descinde la Buzău, marți seară, pentru a instala o nouă conducere.
Mai mulți liberali cu state vechi în partid se tem că partidul ar putea încăpea pe mâna unor foști social-democrați în frunte cu senatorul Victor Mocanu, fiul acestuia și fostul președinte al PNL Buzău, Ion Vasile.
Ședința ar urma să aibă loc marți la ora 17.00 iar cel desemnat să pună ordine în organizația județeană ar fi fostul ministru al Apărării Teodor Atanasiu.
Pe la colțuri se vorbește ba că șefia organizației județene a PNL va fi preluată de Ovidiu Anghel, care ar urma să fie și candidatul PNL pentru alegerile locale, ba de fostul senator PSD, Ion Vasile. Tensiunile sunt alimentate și de faptul că luni Biroul Permanent Național ar fi trebuit să valideze candidaturile lui Constantin Ionescu și Ioan Caton Mateeșescu pentru funcția de primar al municipiului și respectiv prima poziție pe lista de consilieri județeni, punct care nu s-a mai aflat pe ordinea de zi .

Vom reveni!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.