Antrenorul Ion Viorel se întoarce la Buzău pentru următorii 4 ani. Astăzi, Vioară va semna contractul cu municipalitatea și va prelua echipa Gloria Buzău pentru următorii 4 ani. După ce data trecută când a antrenat reprezentativa Buzăului, Vioară a avut de suferit acum, fostul internațional buzoian, spune că nu va mai face compromisuri și vrea puteri depline în Crâng.
„Dacă nu voi avea puteri depline nu voi veni pentru că nu aștept să îmi mai fie băgat cuțitul în spate cum mi-a fost băgat în ultimele două mandate pe care le-am avut”, a declarat antrenorul Ion Viorel.
Chiar și în aceste condiții antrenorul Ion Viorel recunoaște că nu va putea face schimbări peste noapte și avertizează că pentru a face performanță îi vor trebui asigurate toate condițiile.
„Să nu credeți că dacă va veni Ion Viorel va fi mafalda acum deși lumea cam asta așteaptă. Pentru a reuși trebuie să fiu ajutat și să am totul asigurat pentru că nu mai vreau să fiu șiu președinte, și manager și antrenor pentru că mi-am creeat multe antipatii ultima dată când am fost aici”, a precizat Ion Viorel.
In ceea ce privește condițiile puse anterior privind eliminarea lui Dan Tulpan din cadrul cubului din Crâng, Vioară a lasat-o ceva mai moale. Nu același lucru se poate constata în ceea ce îl privește pe fostul șef al Tribunalului, Gheorghe Pană, actualmente consilier juridic la clubul din Crâng.
„Dacă voi colabora cu Dan Tulpan o voi face doar dacă voi avea eu drept de semnătură. În ceea ce îl privește pe domnul Gheorghe Pană, vă asigur că acest om nu va mai mânca ca la cantina CAP-lui aici. Acolo vor crește juniorii și în cantina lui F.C Gloria Buzău nu va mai intra nici o persoană neautorizată și el este una dintre acele persoane”, a conchis antrenorul Ion Viorel.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.