Președintele TSD Buzău, deputatul Ionela Dobrică, reacționează după scandalul in care este implicat fostul președinte al Camerei Deputaților și tatăl sau, omul de afaceri Dumitru Dobrică suspectat că i-ar fi plătit lui Valeriu Zgonea peste 50.000 de lei pentru numirea sa în funcția de subsecretar de stat.

Ionela Dobrică spune că  numirea sa s-a făcut la propunerea organizației PSD și au fost respectați toți pașii legali.

„Am primit mai multe întrebări legate de dosarul DNA în care sunt citați Valeriu Zgonea si tatăl meu, Dumitru  Dobrică. Numirea mea în funcția de subsecretar de stat, a fost făcută la propunerea PSD și a respectat toate prevederile legale. Nu cunosc nimic în legătură cu lucrurile care sunt scrise de DNA în comunicatul referitor la acest dosar. În acest moment nu am nicio calitate în acest dosar. Am încredere în corectitudinea justiției în România”, a transmis Ionela Dobrică.

 

3 COMENTARII

  1. Usturoi n-a mancat deci nici gura nu- i pute! Toti puii de comunisti au ajuns peste noapte subsecretari de stat pentru merite deosebite ale parintilor cu respectarea prevederilor legale. Ei, na! Asa-i normal in Românica!

  2. Daca erau numai comunisti, poate nu erau probleme pentru ca aproape toti comunistii n-au fost hoti pentru ca era o prevedere la primirea in partid in care trebuia respectata una din poruncile Domnului ,,SA NU FURI” ! Asa ca sa lasam comunismul care a construit tara asta pana sa vina o sleatca de ,,politicieni” sa o fure si sa ne indreptam atentia spre cei care continua sa fure cu nemaipomenita sete de inavutire de parca ar lua ceva cu ei la ,,2 m. sub pamant”!!! Sa le fie rusine pentru ca nu se mai satura de furat !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.