Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Buzău se află în topul in topul inspectoratelor care au primit donații substanțiale în anul recent încheiat. Donațiile primite de ISU Buzău clasează inspectoratul pe locul al V-lea după Inspectoratul General pentru Situații de Urgență și Inspectoratele pentru Situații de Urgență din județele Suceava, Timiș și Ilfov, cu donații în cuantum de 112.287,41 de lei.
Donațiile către ISU Buzău au fost făcute de Asociația „Salvatorii Buzoieni” care a donat în special tehnică de calcul dar și paturi, dulapuri, scândură, perne, saltele sau parchet în valoare totala de peste 83.000 de lei, Asociația „Salvatorii Râmniceni” care a donat ferestre termopan, țevi și pături în valoare totala de peste 21.000, Asociația Ecologică Greenlife, Raiffeisen Bank, Industria Filati și SC Omni Market.

Vezi aici lista completă cu donatorii și produsele donate!

1 COMENTARIU

  1. […] Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Buzău se află în topul in topul inspectoratelor care au primit donații substanțiale în anul recent încheiat. Donațiile primite de ISU Buzău clasează inspectoratul pe locul al V-lea după Inspectoratul General pentru Situații de Urgență și Inspectoratele pentru Situații de Urgență din județele Suceava, Timiș și Ilfov, cu donații în cuantum de 112.287,41 de lei. Donațiile către ISU Buzău au fost făcute de Asociația „Salvatorii Buzoieni” care a donat în special tehnică de calcul dar și paturi, dulapuri, scândură, perne, saltele sau parchet în valoare totala de peste 83.000 de lei, Asociația „Salvatorii Râmniceni” care Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.