Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Neron Lupaşcu” al Judeţului Buzău organizează concurs prin încadrare directă din sursă externă, în vederea ocupării unui post vacant de conducător auto(autospeciale) din cadrul Serviciului Logistic.
Cererile de înscriere la concurs vor fi depuse personal de către candidaţi la secretariatul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Neron Lupaşcu” al Judeţului Buzău, până la data de 10.12.2016 inclusiv ora 16.00, în fiecare zi lucrătoare, între orele 08.00 – 16.00, iar data limită pentru depunerea tuturor documentelor necesare constituirii dosarului de recrutare în vederea participării la concurs este 14.12.2016 în fiecare zi lucrătoare, între orele 08.00 – 16.00.
Prin depunerea rapoartelor de înscriere, candidaţii iau cunoştinţă despre faptul că aprobarea înscrierii la concurs nu induce în mod obligatoriu participarea la selecţie, care va fi aprobată numai după verificarea îndeplinirii tuturor condiţiilor stabilite. Evaluarea psihologică se va efectua potrivit planificării, la o dată ulterioară ce va fi comunicată candidaţilor prin postare pe site-ul (www.isubuzau.ro/resurseumane/cariera) şi avizierul unităţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.