Jandarmii buzoieni au făcut, marți, bilanțul activității pe anul trecut în prezența inspectorului general al Jandarmeriei Române, colonel Gheorghe Cucoș. În urma datelor centralizate pe baza rezultatelor activităților desfășurate pe perioada anului 2017 s-a ajuns la concluzia că Inspectoratul Județean de Jandarmi Buzău este unul din inspectoratele județene cu cele mai bune rezultate.

„Suntem printre puținele inspectorate județene care avem întreaga gamă de misiuni ce revin Jandarmeriei.. De la ordine publică, pază și protecție instituțională, misiuni specifice pe segmentul transporturilor speciale, transport de bunuri și valori, corespondență specială, două posturi de jandarmi montani, unul de ordine publică la Sărata Monteoru și o subunitate de supraveghere și intervenție la conducte magistrale transport produse petroliere. Având în vedere că rezultatele pe anul trecut au fost pozitive și faptul că nu am avut evenimente negative care să ne afecteze activitatea calificativul se încadrează într-un nivel de foarte bine”, a declarat comandantul IJJ Buzău Virgil Cueru,

Potrivit sursei citate cele mai grele misiuni din anul recent încheiat au fost cele de asigurare a ordinii și liniștii publice la manifestările cu un public numeros dat fiind că a crescut semnificativ numărul de participanți la astfel de evenimente dar acest lucru se datorează și faptului că în ultima vreme participanții la astfel de evenimente sunt mult mai disciplinați.

O altă activitate intrată în atribuțiile Jandarmeriei de la sfârșitul anului 2016 este cea a combaterii furtului de material lemnos care, conform analizelor făcute de reprezentanții instituțiilor de profil din silvicultură, sunt într-un trend descendent și datorită sancțiunilor aplicate de reprezentanții IJJ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.